Tgrt Haber

Nafaka almadan boşanmaya karar veren Şeyma Subaşı’nın ayrılığıyla ilgili iddia bomba etkisi yaptı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Eylül 2023 10:31 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 10:46
Nafaka almadan boşanmaya karar veren Şeyma Subaşı’nın ayrılığıyla ilgili iddia bomba etkisi yaptı!
,,şeyma subaşı,acun ılıcalı

4 ay önce Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı boşanma kararı verdi. Subaşı’nın nafaka istemeden ayrılmak istemesi şaşırtırken boşanma nedeni olarak bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Acun ılıcalı’nın eski eşi ve kızı Melisa’nın annesi Şeyma Subaşı, bir süredir beraber olduğu Mısırlı milyarder Meedo ile görkemli bir törenle evlenmiş, Japonya ve Bali’de balayı tatili yapmıştı. Şiddet ve psikolojik baskı iddialarıyla Meedo’dan ayrılma kararı alan Subaşı’nın ayrılık nedeni altında bambaşka bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Subaşı, nikahına dahi gelen bir arkadaşıyla yakınlaştı. 

Nafaka almadan boşanmaya karar veren Şeyma Subaşı’nın ayrılığıyla ilgili iddia bomba etkisi yaptı!

BOŞANMA NEDENİNİN BURAK ATEŞ OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Mohammed Alsaloussi ile boşanma kararı alan Şeyma Subaşı’nın boşanma dilekçelerinde; evliliklerinin ilk gününden itibaren fikren ve ruhen anlaşamadıklarını, aralarında sevgi bağının kalmadığı yazılı olduğu ileri sürüldü. İddiaya göre şiddet de gören Subaşı’nın yüzü eşi Meedo türürmüş ve hakaretler etmişti. Tüm bunlardan sonra Sabah'tan Ömer Karahan şok etkisi yapan bir iddiada bulundu. Karahan’ın iddiasına  göre;

"Şeyma daha boşanma tamamlanmadan gönlünü yeni bir aşka kaptırmış... Yeni sevgilisi ise iş adamı Burak Ateş... Şeyma Subaşı'nın Meedo'ya sevgisinin bitmesinin sebebi olan Burak Ateş ile yaşadığı aşkı şu an yakın arkadaşları dışında bilen yok... Burak Ateş ismi gerçekten akıllara başka soru işaretlerini de getiriyor. Çünkü Şeyma, Meedo ile Marakeş'te yaptığı ve herkesin konuştuğu düğününe sadece 15 kişiyi davet etmişti. Ve düğüne davetli olan 15 kişiden biri Burak Ateş'ti..." 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...